Tarieven 2019

INDIEN U VERZEKERD BENT BIJ EEN VERZEKERAAR WAAR WIJ GEEN OVEREENKOMST MEE HEBBEN GESLOTEN, OF INDIEN U GEEN AANVULLENDE VERZEKERING HEEFT AFGESLOTEN DAN GELDEN DE ONDERSTAANDE TARIEVEN.

Onze praktijk heeft met Zorgverzekeraars Zilverenkruis /Achmea/ De Friesland, ONVZ en haar labels , Menzis en haar labels en DSW met haar labels een overeenkomst afgesloten voor 2019

VOOR  VERDERE BEPALINGEN VERWIJZEN WIJ U NAAR DE POLISVOORWAARDEN WELKE U ONTVANGT VAN UW VERZEKERAAR.

WIJ BEHANDELEN U INDIVIDUEEL.

ZITTING FYSIOTHERAPIE 30 min. € 42,75
TELEFONISCH CONSULT € 18,-
SCREENING (DTF) € 18,-
INTAKE NA SCREENING € 42,75
INTAKE NA VERWIJZING € 42,75
EENMALIG FYSIOTHERAPEUTISCH ONDERZOEK € 65,–
TOESLAG VOOR UITBEHANDELING € 25,-
DRY NEEDLING € 42,75
STRESS MANAGEMENT METBIOFEEDBACK € 75,-
SYNTHESE BEHANDELING per uur € 90.-
TOESLAG BUITEN REGULIERE WERKTIJDEN € 18,50
INRICHTINGSTOESLAG € 18,50
VERSTREKTE VERBAND- EN HULPMIDDELEN kostprijs
EENVOUDIGE, KORTE RAPPORTEN € 40,-
MEER GECOMPLICEERDE, TIJDROVENDE RAPPORTEN €105,-

FYSIO PLUS biedt een pakket aan behandel mogelijkheden in combinatie met personal coaching en de mogelijkheid tot vrij gebruik van de fitness faciliteiten. Dit pakket kunt u geheel afgestemd op uw wensen naar behoefte in overleg met uw fysiotherapeut samenstellen.

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN:

ORTHOMOLECULAIR CONSULT   € 90.- bij 1 uur

Half uur €45.-

Advies €25.- of €30.-

Haptonomischezwangerschapsbegeleiding 4 maal 3 kwartier  €360.- vanaf maand 5

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden fysiotherapeutische behandelingen vergoedt.
Als u een aanvullende dekking hebt voor Alternatieve Geneeswijzen komen Orthomoleculaire geneeskundige behandelingen voor vergoeding in aanmerking, aangezien wij aangesloten zijn bij de, daarvoor door de ziektekostenverzekeraars, erkende Beroepsverenigingen behalve CZ.

Orthomoleculaire behandeling 1 uur of half uur.

Na 40 jaar fysiotherapie mét contracten hebben wij besloten om met CZ/ VGZ/ ZZ/ENO/ Caresq en de daarbij behorende labels geen contract meer aan te gaan. De reden dat wij het contract van deze zorgverzekeraars niet hebben getekend heeft meerdere oorzaken, waarvan de belangrijkste: de enorme regeldruk, waardoor wij niet meer aan de belangrijkste taak toekomen , dat is uw behandeling. Daarnaast zitten de zorgverzekeraars met regelmaat “op onze stoel”  in de behandelruimte. Ons inziens een ongezonde zaak, omdat u als behandelde het voor het zeggen hoort te hebben. U kunt de nota bij ze indienen en ontvangt dan 75 tot 100% vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden. De meeste vergoeding geeft altijd een restitutie polis.

Lees hier meer

Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

LET OP: Niet-, of niet tijdig afgezegde afspraken mogen niet bij de zorgverzekering gedeclareerd worden en moeten daarom door u zelf betaald worden, te weten 100% van het geldende tarief.

Spring naar toolbar