Na een zorgvuldig onderzoek te hebben ingesteld kijkend naar Fysiotherapie en de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen die wij u bieden in onze praktijk, blijkt tot onze eigen verbazing dat de Polis van VVAA zowel basis ( restitutie dus vrije arts en therapeut keuze) als de AV Optimaal polis de beste dekking geeft en in prijs kwaliteit er als beste uitkomt!

In de AV Optimaal van VVAA, krijgt je een dekking voor 35 behandelingen Fysiotherapie, medische vragen, en €750.- per jaar met een dag vergoeding van €65.- voor alternatieve geneeswijzen door de erkende therapeut.

Let goed op dat je goed leest: als je bv denkt ik ga naar DSW, die hanteert ook geen behandelindex, blijkt dat ze in de AV alleen sommige alternatieve geneeswijzen vergoeden en meestal alleen door een arts. Dat soort dingen.

VVAA heeft ook ook goedkopere Aanvullende polissen beschikbaar.

Naar VVAA basisverzekering

De 4 aanvullende polissen van VVAA

Ze vallen onder het label van ONVZ maar hun polisprijs is toch een paar euro lager. De ONVZ kent ook zuivere restitutie maar is een paar euro duurder. Beide verzekeraars hanteren geen behandelindex. Wat heeft u immers aan een verzekering als uw therapeut via de achterdeur strafkorting krijgt als deze u de nodige behandelingen niet kan geven?

Dus met stip op nummer 1 de VVAA en ONVZ

De VVAA is af te sluiten door iedere Nederlander.

Luister hier naar de reden waarom veranderen van Zorgverzekeraar naar de Zorgverzekeraar die niet op de stoel van uw arts of Fysiotherapeut gaat zitten steeds belangrijker wordt: tenminste als je goede zorg wilt ontvangen! Dat laatste is schaars aan het worden helaas…

https://www.vvaa.nl/-/media/downloads/verzekeringen/zorgverzekering/2019/brochure-vvaa-zorgverzekering-2019.pdf

Share Button