Persoonlijk contact en begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van een behandeling, en wat wij altijd al zeggen is dat het inderdaad niet “one size fits all” is omdat ieder mens uniek is en omdat er allerhande oorzaken kunnen zijn voor klachten, beperkingen of pijn. Maar wanneer chronische vermoeidheid na een behandeling voor kanker niet vanzelf verdwijnt binnen drie maanden na afloop van een invasieve behandelperiode, dan kan coaching op afstand een methode zijn, als het hervinden van de energie stagneert, om deze spiraal van vermoeidheid te doorbreken en vitaliteit te hervinden. Dit blijkt uit een promotie onderzoek. 

Nu kunnen u en ik dat natuurlijk met ons gezonde verstand ook bedenken, dat begeleiding om weer op te bouwen dit herstel kan versnellen. Het is natuurlijk wel zo, dat deze tendens ook weer door kan slaan dat alle klachten en kwalen wel via de smartphone en een metertje opgelost zouden kunnen worden. Laten we verzekeraars maar goed in de gaten houden. Fysiotherapie online. Verzekeraars zien gelijk weer bezuinigingskansen, let maar op!

Dit is een mooie ondersteuning, maar dat is ook een dagelijkse wandeling opbouwend van een kwartiertje tot een half uur lekker buiten in de natuur, want zuurstof is de grootste vijand bij kanker en vitaliseert enorm. Dus dan vang je twee vliegen in 1 klap. Ook het verwerken van de emoties rond deze heftige ziekte, support bij uw voeding en stressmanagement zijn belangrijke pijlers voor herstel. Heeft u behoefte aan persoonlijke, betrokken en individuele coaching dan kunt u ons altijd bellen op 058-2880593. Wij staan voor u klaar! 

Share Button
Spring naar toolbar